UREĐENJE PROSTORA

u vašem domu

Ultimativni dizajn

HOME CONCEPT
je ekskluzivni zastupnik španskog brenda PORCELANOSA, međunarodnog lidera u domenu keramike i sanitarne opreme koji posluje u skoro 150 zemalja.

U okviru koncept rešenja za opremanje Vašeg prostora, možete odabrati najkvalitetnije artikle iz široke palete proizvoda Porcelanosa Grupe: keramičke pločice, mozaike, sanitarni program, parket, podne obloge, prirodni kamen, kuhinje, garderobere, fasadne sisteme i obloge.
Širok asortiman
Luksuzni dizajn
Ekološki prihvatljivo
Inovativna rešenja
Kvalitetni materijali
Maksimalan komfor
Kupatila
Kuhinje
Dnevi boravci
Garderoberi
Terase i otvoreni prostori
Fasadna rešenja

Oprema za kupatilo

Porcelanosa kupatila kombinuju dizajn, održivost, eleganciju i otpornost. Termostatske slavine, wellness oprema za kupatila sa hidroterapijskim i hromoterapijskim funkcijama, viseći i ugradni toalet sistemi, pultovi, police, ogledala sa pozadinskim osvetljenjem, dodatni ormarići koji proširuju kapacitet svakog prostora, i kade koje se prilagođavaju obliku tela. 

Od najinovativnijih proizvoda dostupnih za kupatila, u našem salonu možete naći kupatilski namestaj, kade, tuševe, tuš kadice, slavine.
Posetite HOME CONCEPT
web stranicu

Oprema za kuhinju

Izgrađene od finih materijala kao što su hrastovo ili orahovo drvo, XTONE-ov Xlight porcelan ili kompaktni mineral KRION®, svaka od naših kuhinja je definisana svojim neograničenim i otvorenim rasporedom. Struktura koja proširuje granice ovih prostora integrišući ih u dnevnu sobu ili trpezariju.
Posetite HOME CONCEPT
web stranicu

Uređenje dnevnog boravka

Zahvaljujući Porcelanosa keramici prilagođenoj dnevnim boravcima i tehnologiji njihove izrade, vaša dnevna soba će izgledati izuzetno stilizovano uklapajući se u sve arhitektonske stilove. 
U našem salonu možete naći: podne obloge, zidne obloge, mozaik kamen.
Posetite HOME CONCEPT
web stranicu

Rešenje za garderobere

Mnoštvo stilova i različitih završnih obrada, kao što su prirodno ili obojeno drvo, mat ili polirani lakovi i laminati, kao i mogućnost kombinovanja ovih opcija, izdvajaju Porcelanosa garderobere od svih ostalih, pružajući uštedu prostora i dobru organizaciju. U našem salonu možete dobiti rešenje kako za  otvorene garderobere tako i za zatvorene garderobere.
Posetite HOME CONCEPT
web stranicu

Uredjenje terase iz snova

Svaka pločica koja se nađe na otvorenom prostoru ili balkonu mora da zadovolji određene kriterijume. Mora da bude čvrsta i da poseduje gustinu, da ima dug vek trajanja, da bude izdržljiva kako vremenske prilike ne bi imale uticaja na nju, da ima neklizajuću podlogu i, naravno, da zadovoljava više dizajnerske, arhitektonske i estetske standarde.
Posetite HOME CONCEPT
web stranicu

Unikatni eksterijer

Porcelanosa pločice poseduju neophodnu gustinu kako ne bi pucale prilikom hladnih zimskih i vrelih toplih dana. Specifičan dizajn daje poseban, sofisticiran eksterijer koji Vaš dom ili objekat čini unikatnim.
Posetite HOME CONCEPT
web stranicu
ŠTA PORCELANOSA PLOČICE ČINI POSEBNIM?

SPECIFIČNE METODE IZRADE

Porcelanosa pločice napravljene su od najkvalitetnije gline i peska koji se spajaju na višoj temperaturi od one koja se koristi za proizvodnju druge keramike. Poseduju neophodnu gustinu kako ne bi pucale prilikom hladnih zimskih i vrelih toplih dana. Zahvaljujući unikatnim i jedinstvenim šarama idealno se uklapaju sa svim dizajnerskim stilovima.

Porcelanosa kolekcije su prilagodljive i jednostavne za ugradnju, uključuju i ekološke serije, nastale upotrebom recikliranih materijala.
HOME CONCEPT

Lako do uređenja iz snova

Pored proizvoda Porcelanosa, možemo Vam obezbediti podršku RENOMIRANIH ARHITEKTONSKIH BIROA, sa kojima imamo dugogodišnju saradnju.

Salon u Beogradu:

Zrenjaninski put 92E, 
11210 Beograd
Pon - Pet. 08.00h - 17.00h
VIŠE

Salon u Novom Sadu:

Temerinska 111, 
21000 Novi Sad
Pon - Pet. 08.00h - 17.00h
VIŠE

Blog

Preporuke podnih obloga za podno grejanje - Porcelanosa

Podno grejanje - najefikasnije grejanje koje doprinosi održivom načinu življenja Energetska efikasnost, sistem koji je skriven i ravnomerna raspodela toplote...
Pročitaj više

Smart home – Dom na klik

SMART HOME sistemi – pametni domovi postali su sinonim savremenog načina života. Ova inovativna tehnologija podrazumeva integrisanu mrežu uređaja koja...
Pročitaj više

Porcelanosa keramika i sanitarije za lep i energetski efikasan dom

Ovaj članak posvetićemo kolekciji Noken iz Porcelanosa portfolia, budući da i same pločice mogu uticati na energetsku efikasnost doma. 52%...
Pročitaj više
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram