NAČINI FINANSIRANJA

Opcije plaćanja i olakšice pri finansiranju

OLAKŠICE PRI FINANSIRANJU

Pored uobičajenog načina plaćanja iznosa u celosti kešom ili karticama banaka, za kupce smo na našim prodajnim mestima i mestima naših partnera obezbedili i određene olakšice.

Saradnja sa bankama:

Zeleni popust od 5% na energetski efikasna rešenja za one koji se odluče na finansiranje kreditima Banca Intesa: 
Zeleni popust
Na raspolaganju su Vam Halkbank a.d. Beograd potrošački krediti po specijalnim uslovima za kupovinu proizvoda iz Energy Net portfolia. Za više informacija posetite internet stranicu:
HalkBank.rs

Odloženo plaćanje:

• Kupovina čekovima građana: iznosi do 50.000,00 RSD mogu se podeliti na 6 rata, a iznosi preko 50.000,00 RSD mogu se podeliti na 12 rata.

• Kupovina putem administrativne zabrane: iznosi do 50.000,00 RSD mogu se podeliti na 6 rata, a iznosi preko 50.000,00 RSD mogu se podeliti na 12 rata. Spisak kompanija kojima je omogućeno plaćanje putem administrativne zabrane nalaze se ovde:
Preuzmite spisak

Preporučeni linkovi krajnjim korisnicima za subvencije od strane zvaničnih institucija, a koje nemaju direktne veze sa kompanijom Energy Net:

Subvencije od strane GEFF o kojima detalje možete pogledati na:
Subvencije od strane GEFF
Subvencije od strane lokalnih samouprava možete pogledati na:
Subvencije lokalne samouprave

ZAJEDNO ĆEMO NAĆI REŠENJE

Iz spektra načina finansiranja, odaberite najpogodniji za Vas. 
KONTAKTIRAJTE NAS
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram