ŠIRIMO KRUG DOBRE ENERGIJE DOBRIM DELIMA

Misija fondacije Energy Net Good Energy Foundation je pružanje podrške mladim talentima tokom školovanja, stvaranje prilika za njihov razvoj, kao i podrška obrazovnim organizacijama radi unapređenja obrazovnih inicijativa. Naš cilj je omogućiti svakom talentovanom pojedincu da ostvari svoje potencijale, vodi ispunjen život kroz sopstveni rad i doprinese dobrobiti zajednice.

Energy Net fondacija je osnovana 2019. godine i za to vreme je obezbedila stipendije đacima, nagrade diplomcima, redovno subvencioniše edukaciju stručnog kadra za solarne fotonaponske elektrane kroz Energy Net Akademiju, podržala udruženja robotičara u takmičenju iz Robotike Eurobot (Eurobot 2021 i Eurobot 2023).
MISIJA I VIZIJA

“Čast nam je što možemo doprineti boljitku zajednice i pojedinaca u njoj. Naša kompanija se zalaže za vrednosti zajedništva, saradnje i podrške i ponosni smo što svojim radom možemo u nekoj meri, kroz rad Energy Net Fondacije, širiti i inspirisati deljenje u krugu dobre energije, povezati se sa našim istomišljenicima i zajedno činiti svet u kojem živimo boljim mestom”.

Božana Jevtić, 
Predsednica Upravnog odbora Energy Net Fondacije
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram