ODRŽAVANJE I MODERNIZACIJA SISTEMA

Optimizacija funkcionalnosti i operativnih troškova objekata

Dugoročno rešenje za Vaš biznis

One stop solution Energy Net princip rada podrazumeva projektovanje personalizovanih, integrisanih rešenja za upravljanje energijom (grejanje, hlađenje i ventilaciju), zatim instalaciju, kao i obezbeđivanje sistema podrške u cilju održavanja ispravnosti i optimizacije rada sistema.


Važan aspekt postizanja dugoročne efikasnosti i uštede predstavlja modernizacija sistema primenom i nadogradnjom projekta u skladu sa najnovijim tehnološkim rešenjima.
Korišćenjem usluge održavanja i modernizacije postiže se:
• optimalna energetska efikasnost,
• ušteda operativnih troškova,
• kreiranje održivog modela poslovanja,
• kontinuitet u radu,
• manja emisija CO2.

U cilju omogućavanja optimalne funkcionalnosti sistema za grejanje, hlađenje i ventilaciju, Energy Net ekspertski tim može ponuditi više paketa podrške.

Prednosti diversifikovanih rešenja
Niska potrošnja 
energije
Smanjenje 
emisije CO2
Kombinovanje izvora energije i ušteda
Servis i održavanje
Monitoring
Upravljanje i optimizacija
Modernizacija

Servis i garancija

Paket servisa i održavanja podrazumeva da Vam je na usluzi naše servisno osoblje za servisnu inspekciju i popravke, uz adekvatnu pravnu zaštitu, s mogućnošću obuke Vašeg osoblja, u skladu sa zahtevima i nivoom usluge.

Nadgledanje sistema

Paket usluge sa monitoringom podrazumeva inspekciju sistema od strane Energy Net ekspertskog tima. Takva kontrola omogućava izbegavanje zastoja u radu, čak i kod starijih sistema. Ova usluga se vrši po najstrožim IT i bezbednosnim standardima.

Kontinuirano upravljanje sistemom

Paket usluge za optimizaciju sistema podrazumeva stalno upravljanje sistemom od strane Energy Net ekspertskog tima. Na ovaj način se optimizuje upotreba sistema, smanjuju troškovi, predviđaju i otklanjanjaju grešake u ranoj fazi, omogućavajući tako kontinuitet u poslovanju i uštedu.

Kontinuirana primena najnovijih tehnologija

Modernizovani sistemi za grejanje, hlađenje i ventilaciju mogu da obezbede viši nivo udobnosti za korisnike prostora. Uz poboljšanu kontrolu temperature, protok vazduha i regulaciju vlažnosti, vaš prostor će biti konstantno udoban tokom cele godine. Najnoviji HVAC sistemi takođe rade tiše, obezbeđujući mirnu i opuštajuću atmosferu.
KLJUČ U RUKE
Princip rada ONE STOP solution:

PROJEKTOVANJE REŠENJA
Faza projektovanja rešenja za grejanje, hlađenje i klimatizaciju je krucijalno važna za performanse sistema. Razvojni tim eksperata koji je projektovao rešenje prilagođeno specifičnim potrebama objekta mora biti uključen u svaku fazu projekta, kako bi osigurali da on ispunjava sve parametre željene funkcionalnosti i efikasnosti.

PUŠTANJE U RAD
Sam proces puštanja u rad podrazumeva temeljnu kontrolu celokupne opreme, uz proveru da je ugrađena prema specifikacijama proizvođača. Rad celog sistema se proverava pre izdavanja sertifikata o puštanju u rad.

ODRŽAVANJE I MODERNIZACIJA
Da bi projektovani, personalizovani sistem za grejanje, hlađenje i ventilaciju nastavio da radi bezbedno i efikasno, neophodno je stalno održavanje. Za održavanje sistema mehaničkih usluga zadzužen je Energy Net tim s ciljem obezbeđivanja maksimalne funkcionalnosti i optimalnog korišćenja energetski efikasnog rešenja, što podrazumeva prevenciju mogućih grešaka u radu, obezbeđujući na taj način kontinuitet u poslovanju.
Pomoći ćemo Vam da odaberete rešenje po meri vašeg biznisa

Analiza i procena

Pažljivo slušamo potrebe Vašeg biznisa, Vaše specifične želje i sagledavamo Vaš prostor kako bi naš tim stručnjaka sproveo detaljnu analizu.

Rešenje za rast Vašeg biznisa

Energy Net ekspertski tim inženjera sa dugogodišnjim iskustvom daje najbolje rešenje za Vaš tip objekta, bilo da je kompletno rešenje ili optimizacija postojećeg. Ukoliko za Vas dizajniramo energetske sisteme, naš istraživački i razvojni tim može uraditi studiju tehničke i komercijalne izvodljivosti, ili uraditi provere na postojećem sistemu. Po odabiru rešenja, sprovodimo instalaciju, servis i održavanje.

Održavanje za kontinuitet u poslovanju

Za obezbeđivanje kontinuiteta Vašeg poslovanja na duge staze, pored garancije, naš tim Vam može obezbediti i druge vrste podrške u cilju postizanja optimalne energetske efikasnosti pri korišćenju, kroz dostupne pakete.
Vaš partner od poverenja pri svakom koraku
ONE STOP SOLUTION
Obezbeđujemo i sprovodimo sveobuhvatna rešenja, brinući o izvrsnosti korisničkog iskustva:
   • procena /savetovanje,
   • rešenje /projekat,
   • montaža/puštanje u rad,
   • servis i održavanje.
GARANTNI ROK +
Na usluzi su Vam održavanje uređaja i produženi garantni rok za instalacije od strane ENERGY NET instalatera.
SERVISNA MREŽA
Saradnja sa više od 200 sertifikovanih instalatera u Republici Srbiji koji su prošli višemesečnu obuku na ENERGY NET Akademiji i koji će Vam pružiti efikasnu i stručnu montažu i održavanje.
PAKETI PODRŠKE
  • Servis i održavanja s mogućnošću obuke Vašeg osoblja.
  • Monitoring po najstrožim IT i bezbednosnim standardima kojim predupređujemo i otklanjamo potencijalne greške u radu sistema.
  • Upravljanje Vašim sistemom grejanja, hlađenja i ventilacije u cilju optimizacije efikasnosti i uštede.
ONE STOP SOLUTION
Vaše rešenje za efikasno upravljanje energijom.
Kontakt centar
066 090 090
Radno vreme
Ponedeljak - Petak: 8 -16h
Energetski konsalting i optimizacija sistema
Procena/Savetovanje
Rešenje/Projekat
Montaža/Puštanje u rad
Servis i održavanje

Blog

Ušteda putem BMS sistema

U današnjem dobu sveobuhvatnih tehnoloških rešenja, upravljanje zgradama postaje pametnije nego ikada pre. Sistem upravljanja zgradom, poznat kao Building Management...
Pročitaj više

Kako pravovremeni monitoring HVAC sistema smanjuje troškove?

U svetu gde energetska efikasnost postaje ključni faktor u održivosti i ekonomičnosti, pravovremeni monitoring HVAC sistema (grejanje, hlađenje, ventilacija) postaje...
Pročitaj više

Moderna rešenja za uređenje prostora – PORCELANOSA

Modernosti prostora u domu ili kancelariji umnogome može doprineti izbor pločica. One se danas ne upotrebljavaju samo u kuhinji I...
Pročitaj više
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram