MODERNIZACIJA I OPTIMIZACIJA
REŠENJA

Napredni sistemi za optimizaciju efikasnosti

Optimizacija opreme

Inspekcija i optimalno upravljanje grejanjem, hlađenjem i ventilacijom u velikim objektima poboljšavaju energetsku efikasnost. Modernizacija ovih sistema i automatizacija upravljanja štede električnu energiju i resurse, a to zauzvrat generiše merljive finansijske koristi. Takođe ima pozitivan uticaj na životnu sredinu, smanjujući emisiju CO2 i ugljenični otisak.

Benefiti modernizacije i optimizacije su:
• poboljšana energetska efikasnost,
• poboljšan kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru,
• poboljšana udobnost boravka u prostoru,
• smanjeni troškovi održavanja,
• prilagodljiva rešenja vašem poslovanju.
Prednosti diversifikovanih rešenja
Niska potrošnja 
energije
Smanjenje 
emisije CO2
Kombinovanje izvora energije i ušteda
Novi objekat
Nadogradnja opreme

Rešenja za uštedu energije

Savremeni sistemi za grejanje, hlađenje i ventilaciju mogu drastično poboljšati ukupne troškove i energetsku efikasnost sistema cele zgrade ili poslovnog objekta. Utiču na povećanje udobnosti, minimiziranje popravki i poboljšanje kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru, kao i zadovoljavanje specifičnih potreba kojima je objekat namenjen. 

Energy Net ekspertski tim je u mogućnosti da za svoje klijente i partnere razvije personalizovane energetske sisteme i sprovede studiju izvodljivosti sa tehničkog i komercijalnog aspekta u toku projektovanja objekta. Kako bi sistem nesmetano radio u kontinuitetu, odžavanje objekta je bitan segment njegovog radnog ciklusa, pa je to usluga koju nudimo u paketu.

Modernizacija i nadogradnja opreme

Modernizacija postojećih sistema za grejanje, hlađenje i ventilaciju podrazumeva rekonstrukciju sistema s ciljem prilagođavanja nameni objekta, uštedi i povećanju prijatnosti boravka u objektu. 

Energy net ekspertski tim razvoja može sprovesti provere na postojećem sistemu kako bi osigurao maksimalnu efikasnost modernizovanog sistema, uštedu energije i izbegavanje troškova popravke, što naknadnu ugradnju sistema čini razumnim izborom.
MODERNIZACIJOM DO BOLJE ATMOSFERE
UŠTEDA I UDOBNOST

Složen sistem za grejanje, hlađenje i klimatizaciju može rezultirati uštedama do 20-40%, što se može koristiti u svim mesecima tokom godine.

Kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru je jako bitan. Nadogradnjom sistema najnovijim proizvodima za kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru, može se osigurati da okruženje ostane čisto, zdravo i bezbedno. Ovi proizvodi pomažu u uklanjanju zagađivača, alergena i drugih štetnih čestica, poboljšavajući ukupni kvalitet vazduha i stvarajući udobniji prostor za sve.

Modernizovani sistemi za grejanje, hlađenje i klimatizaciju mogu da obezbede viši nivo udobnosti za korisnike prostora. Uz poboljšanu kontrolu temperature, protok vazduha i regulaciju vlažnosti, vaš prostor će biti konstantno udoban tokom cele godine. Najnoviji HVAC sistemi takođe rade tiše, obezbeđujući mirnu i opuštajuću atmosferu.
Pomoći ćemo Vam da odaberete rešenje po meri vašeg biznisa

Analiza i procena

Pažljivo slušamo potrebe Vašeg biznisa, Vaše specifične želje i sagledavamo Vaš prostor kako bi naš tim stručnjaka sproveo detaljnu analizu.

Rešenje za rast Vašeg biznisa

Energy Net ekspertski tim inženjera sa dugogodišnjim iskustvom daje najbolje rešenje za Vaš tip objekta, bilo da je kompletno rešenje ili optimizacija postojećeg. Ukoliko za Vas dizajniramo energetske sisteme, naš istraživački i razvojni tim može uraditi studiju tehničke i komercijalne izvodljivosti, ili uraditi provere na postojećem sistemu. Po odabiru rešenja, sprovodimo instalaciju, servis i održavanje.

Održavanje za kontinuitet u poslovanju

Za obezbeđivanje kontinuiteta Vašeg poslovanja na duge staze, pored garancije, naš tim Vam može obezbediti i druge vrste podrške u cilju postizanja optimalne energetske efikasnosti pri korišćenju, kroz dostupne pakete.
Vaš partner od poverenja pri svakom koraku
ONE STOP SOLUTION
Obezbeđujemo i sprovodimo sveobuhvatna rešenja, brinući o izvrsnosti korisničkog iskustva:
   • procena /savetovanje,
   • rešenje /projekat,
   • montaža/puštanje u rad,
   • servis i održavanje.
GARANTNI ROK +
Na usluzi su Vam održavanje uređaja i produženi garantni rok za instalacije od strane ENERGY NET instalatera.
SERVISNA MREŽA
Saradnja sa više od 200 sertifikovanih instalatera u Republici Srbiji koji su prošli višemesečnu obuku na ENERGY NET Akademiji i koji će Vam pružiti efikasnu i stručnu montažu i održavanje.
PAKETI PODRŠKE
  • Servis i održavanja s mogućnošću obuke Vašeg osoblja.
  • Monitoring po najstrožim IT i bezbednosnim standardima kojim predupređujemo i otklanjamo potencijalne greške u radu sistema.
  • Upravljanje Vašim sistemom grejanja, hlađenja i ventilacije u cilju optimizacije efikasnosti i uštede.
ONE STOP SOLUTION
Vaše rešenje za efikasno upravljanje energijom.
Kontakt centar
066 090 090
Radno vreme
Ponedeljak - Petak: 8 -16h
Energetski konsalting i optimizacija sistema
Procena/Savetovanje
Rešenje/Projekat
Montaža/Puštanje u rad
Servis i održavanje

Blog

Kako primenom solarnih elektrana možete da unapredite svoj biznis

U doba sveprisutne tehnologije i rastuće svesti o održivosti, solarni paneli postaju ne samo ekološki odgovoran izbor već i snažan...
Pročitaj više

Kako pravovremeni monitoring HVAC sistema smanjuje troškove?

U svetu gde energetska efikasnost postaje ključni faktor u održivosti i ekonomičnosti, pravovremeni monitoring HVAC sistema (grejanje, hlađenje, ventilacija) postaje...
Pročitaj više

Moderna rešenja za uređenje prostora – PORCELANOSA

Modernosti prostora u domu ili kancelariji umnogome može doprineti izbor pločica. One se danas ne upotrebljavaju samo u kuhinji I...
Pročitaj više
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram