ARHITEKTE I PROJEKTANTI


POSTANITE PARTNER I SAZNAJTE O BENEFITIMA PARTNERSTVA
ARHITEKTE

Home Concept Porcelanosa je Vaš partner u kreiranju savršenog enterijera za Vaše klijente - za stambene i poslovne prostore, kancelarije, hotele i restorane.

HOME CONCEPT
je ekskluzivni zastupnik španskog brenda PORCELANOSA, međunarodnog lidera u domenu keramike i sanitarne opreme koji posluje u skoro 150 zemalja.

U okviru koncept rešenja za opremanje Vašeg prostora, možete odabrati najkvalitetnije artikle iz široke palete proizvoda Porcelanosa Grupe: keramičke pločice, mozaike, sanitarni program, parket, podne obloge, prirodni kamen, kuhinje, garderobere, fasadne sisteme i obloge.
PRUŽAMO SNAŽNU TEHNIČKU PODRŠKU za Vaš projekat, od izrade ponuda, preko nabavke do organizacije usluge dostave, uz poštovanje dogovorenih rokova.
VISOK KVALITET uz premium portfolio proizvoda koje nudimo, iskoračite iz klasike u dozu luksuza, sa bezvremenom elegancijom koja će diferencirati Vaš projekat na tržištu.
DUGOROČNO, STRATEŠKO PARTNERSTVO PUTEM kojeg gradimo zajednički osnov za uspeh, budući da se zasniva na potpisu internacionalno poznatog brenda Porcelanosa, vrhunskog dizajna i kvaliteta.
KOMFOR I ODRŽIVOST su naši ključni postulati, pri čemu smo u mogućnosti da odgovorimo na bilo koji građevinski projekat, nezavisno od njegove namene, obezbeđujući savršen estetski doživljaj u skladu sa višim standardima potrebnim za maksimalno uživanje.
PROJEKTANTI
ENERGY NET SE VIŠE OD 30 GODINA USPEŠNO BAVI UPRAVLJANJEM ENERGIJOM, REALIZUJUĆI VELIKI BROJ PROJEKATA ZA DOM I BIZNIS U PARTNERSTVU SA ARHITEKTAMA I PROJEKTANTIMA.

PRUŽAMO SNAŽNU TEHNIČKU PODRŠKU

pri projektovanju instalacija, grejanja, klimatizacije i ventilacije stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. U mogućnosti smo da izađemo u susret svim zahtevima, bez obzira na vrstu instalacije, izvore toplotne energije, zahtevanu opremu ili rokove završetka projektne dokumentacije i time Vam budemo sigurna podrška.
DUGOROČNO, STRATEŠKO PARTNERSTVO
putem kojeg gradimo zajednički osnov za uspeh, uz garanciju kvalitete koji potiče od ekspertize kadrova i korišćenja proizvoda vrhunskih svetskih brendova.

VISOK KVALITET I ODRŽIVOST

Vođeni isplativošću i održivošću instaliranih sistema, kao i raspoloživim budžetom kao osnovnim kriterijumima prilikom projektovanja i implementacije najboljih termomašinskih rešenja za svoje klijente, kompanija ističe značaj brze, kvalitetne i efikasne usluge u postizanju vrhunskih poslovnih rezultata.
POSTANITE PARTNER, POPUNITE UPITNIK
Upitnik za partnere
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram