ARHITEKTE I PROJEKTANTI


POSTANITE PARTNER I SAZNAJTE O BENEFITIMA PARTNERSTVA

UREĐENJE PROSTORA

HOME CONCEPT PORCELANOSA JE VAŠ PARTNER U KREIRANJU SAVRŠENOG ENTERIJERA ZA VAŠE KLIJENTE - ZA STAMBENE I POSLOVNE PROSTORE, KANCELARIJE, HOTELE I RESTORANE.

je ekskluzivni zastupnik španskog brenda PORCELANOSA, međunarodnog lidera u domenu keramike i sanitarne opreme koji posluje u skoro 150 zemalja. 

U okviru koncept rešenja za opremanje Vašeg prostora, možete odabrati najkvalitetnije artikle iz široke palete proizvoda Porcelanosa Grupe: keramičke pločice, mozaike, sanitarni program, parket, podne obloge, prirodni kamen, kuhinje, garderobere, fasadne sisteme i obloge.

PRUŽAMO SNAŽNU TEHNIČKU PODRŠKU

Od izrade ponude, preko nabavke do organizacije usluge dostave, uz poštovanje dogovorenih rokova, za vaš projekat, pružamo kontinuiranu tehničku podršku.

VISOK
KVALITET


Premium portfolio proizvoda koje nudimo iskoračuju iz klasike u elegantan luksuz i bezvremensku eleganciju koja će vaš projekat na tržištu učiniti postojanim i originalnim.

DUGOROČNO, STRATEŠKO PARTNERSTVO

Internacionalno poznat Porcelanosa brend, zajednički je osnov za uspešan projekat vrhunskog dizajna i kvaliteta i dugoročno partnerstvo.

KOMFOR I ODRŽIVOST


Naši ključni postulati su komfor i održivost, pri čemu smo u mogućnosti da odgovorimo na bilo koji građevinski projekat, nezavisno od njegove namene, obezbeđujući savršen estetski doživljaj u skladu sa višim standardima potrebnim za maksimalno uživanje.
Postanite partner
Za ARHITEKTE
PROJEKTOVANJE MAŠINSKIH INSTALACIJA

ENERGY NET SE VIŠE OD 30 GODINA USPEŠNO BAVI UPRAVLJANJEM ENERGIJOM, REALIZUJUĆI VELIKI BROJ PROJEKATA ZA DOM I BIZNIS U PARTNERSTVU SA PROJEKTANTIMA.Osetite Energy Net podršku, budite deo partnerstava koje gradimo i  izaberite neko od modernih održivih rešenja koje nudimo.


PRUŽAMO SNAŽNU TEHNIČKU PODRŠKU

Pri projektovanju rešenja za grejanje, hlađenje i ventilaciju u stambenim i poslovnim objektima, u mogućnosti smo da izađemo u susret svim zahtevima, bez obzira na vrstu intalacije, zahtevanu opremu ili rokove zavšetka projektne dokumentacije i time budemo sigurna podrška.

DUGOROČNO, STRATEŠKO PARTNERSTVO

Putem partnerstava koje neprekidno gradimo, kreiramo ambijent koji pomaže zajedničkom uspehu, uz garanciju kvaliteta koji potiče od ekspertize kadrova i korišćenja proizvoda vrhunskih svetskih brendova.

VISOK KVALITET I ODRŽIVOST


Vođeni kriterijumima isplativosti i održivosti instaliranih sistema, kao i raspoloživim budžetom, prilikom projektovanja i implementacije najboljih termomašinskih rešenja za svoje klijente, kompanija Energy Net ističe značaj brze, kvalitetne i efikasne usluge u postizanju vrhunskih poslovnih rezultata.
Postanite partner
Za PROJEKTANTE
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram