PODRška za proizvod

Pojašnjenja iz oblasti korisničkog iskustva 

Ukoliko ste korisnik naših proizvoda i potrebna Vam je pomoć, želite da registrujete proizvod u cilju aktiviranja garancije ili da dobijete više informacija o našim proizvodima i njihovim karakteristikama, potražite pojašnjenje na nekom od sledećih linkova:
Registrujte proizvod
Uslovi garancije
Često postavljana pitanja

Postupamo savesno

registracija proizvoda je uslov da se aktivira garancija, pri čemu ugradnju mora izvršiti odobreni instalater od strane energy net.
Registrujte proizvod

Svaki naš nov proizvod podleže garanciji

Kompanija Energy Net garantuje solidnost i kvalitet proizvoda i izvršiće servis ili zameniti oštećene delove besplatno tokom garantnog perioda.
Uslovi garancije

Pronađite odgovore na najčešća pitanja

Saznajte više o odabiru,  karakteristikama i upotrebi naših proizvoda
FAQ

Sarađujemo do bolje budućnosti

Stavljamo čoveka u centar našeg poslovanja kroz otvorenost, razumevanje i saosećajnost. Na tom putu sarađujemo sa timom profesionalaca koji svojim iskustvom, znanjem i vizionarskim idejama vode ka najboljim rešenjima i opštem napretku.

U kontinuitetu širimo krug dobre energije jer nam je bitna dobrobit svakog pojedinca, pouzdano partnerstvo i dugoročna uspešna saradnja.
ONE STOP SOLUTION
Vaše rešenje za efikasno upravljanje energijom.
Kontakt centar
066 090 090
Radno vreme
Ponedeljak - Petak: 8 -16h
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram