ODRŽIVO POSLOVANJE

Balans čoveka i prirode

DOBROBIT ČOVEKA I PRIRODE JE U OSNOVI NAŠEG BIZNISA

Energy Net pristupa poslovanju uvažavajući ESG principe u svim svojim poslovnim operacijama, u razvoju portfolija i u odnosu prema okruženju i društvu.

Set internih standarda omogućava agilno ESG upravljanje na način da se podrži dobrobit i napredak čoveka, sa beskompromisnom težnjom očuvanju planete. Na taj način kroz poslovno, ali i lično delovanje, kao zajednica, postižemo više i kao pojedinci stižemo dalje.

U KRUGU DOBRE ENERGIJE ŠIRI SE BESKONAČNI LANAC DOBROBITI

Svi naši uticaji i otisci se sabiraju u jedan beskonačni niz, koji Energy Net teži da učini pozitivnim jer veruje da je bolja budućnost moguća i izvesna u krugu dobre energije.

Nakon pažljive analize svih 17 ciljeva održivog razvoja iz perspektive sopstvenog poslovanja i potencijalnih uticaja, Energy Net je prepoznao 7 ciljeva kao fokus svog daljeg ESG delovanja.

ESG u praksi i na delu
Održiva energetika je naš cilj
„Sa izazovima koji dolaze sa klimatskim promenama, energijom koja je sve skuplja, kao i resursima koji su sve ugroženiji, te socijalnom pravdom, i korporativnom odgovornošću, naša odlučnost da budemo lideri u održivoj energetici je snažnija nego ikada. U Energy Net-u, radimo sve što možemo da ostvarimo ovaj cilj.“
Goran Jevtić,
CEO, Energy Net
phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram