ŠTA NAS POKREĆE

SVRHA

KROZ ODRŽIVA REŠENJA STVARAMO BOLJU ATMOSFERU U ŽIVOTU I POSLOVANJU, ŠIREĆI KRUG DOBRE ENERGIJE.

VIZIJA

SARADNJOM I NAŠIM REŠENJIMA OBLIKUJEMO SVET PO MERI ČOVEKA, U SKLADU SA PRIRODOM.

Naša kultura

Postupamo savesno
Ciljamo više
Tragamo za novim pristupima
Sarađujemo

Postupamo savesno

Uvek delujemo sa integritetom. Preuzimamo odgovornost za svoje reči i svoj rad. Ulažemo u zajednicu naših zaposlenih, klijenata, saradnika, ali i širu zajednicu građana u kojoj živimo.

Ciljamo više

Uvek težimo višim ciljevima, postavljamo nove izazove i stremimo ka boljim rešenjima, podstičemo talente i partnere da zajedničkim snagama podignemo lestvicu kvaliteta naših usluga i proizvoda. Posvećeni smo našim kupcima nudeći inovativna, održiva rešenja koja omogućavaju sigurniju budućnost i profit svima.

Neprestano tragamo za novim pristupima

Prihvatamo promene. Otvoreni smo za novo. Mi ne želimo da budemo samo deo budućnosti, već da stvaramo budućnost dok radoznalo tragamo za drugačijim rešenjima i odgovorima.

Sarađujemo do bolje budućnosti

Stavljamo čoveka u centar našeg poslovanja kroz otvorenost, razumevanje i saosećajnost. Na tom putu sarađujemo sa timom profesionalaca koji svojim iskustvom, znanjem i vizionarskim idejama vode ka najboljim rešenjima i opštem napretku.

U kontinuitetu širimo krug dobre energije jer nam je bitna dobrobit svakog pojedinca, pouzdano partnerstvo i dugoročna uspešna saradnja.

DOBROBIT ČOVEKA I PRIRODE JE U OSNOVI NAŠEG BIZNISA

Energy Net pristupa poslovanju uvažavajući ESG principe u svim svojim poslovnim operacijama, u razvoju portfolija i u odnosu prema okruženju i društvu.

Set internih standarda omogućava agilno ESG upravljanje na način da se podrži dobrobit i napredak čoveka, sa beskompromisnom težnjom očuvanju planete. Na taj način kroz poslovno, ali i lično delovanje, kao zajednica, postižemo više i kao pojedinci stižemo dalje.

U KRUGU DOBRE ENERGIJE ŠIRI SE BESKONAČNI LANAC DOBROBITI

Svi naši uticaji i otisci se sabiraju u jedan beskonačni niz, koji Energy Net teži da učini pozitivnim jer veruje da je bolja budućnost moguća i izvesna u krugu dobre energije.

Nakon pažljive analize svih 17 ciljeva održivog razvoja iz perspektive sopstvenog poslovanja i potencijalnih uticaja, Energy Net je prepoznao 7 ciljeva kao fokus svog daljeg ESG delovanja.
ESG u praksi i na delu
Zakažite konsultacije
Popunite upitnik i naši stručnjaci će Vas kontaktirati u najkraćem roku.

phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram