Energy Net Akademija

 

Energy Net Akademija predstavlja koncept za promišljanje, podučavanje i podizanje nivoa znanja o značaju kvalitetnog okruženja za život, učenje i rad, po meri čoveka. Posvećena je razvoju pojedinaca i organizacija opredeljenih za kreiranje zdravog, ekonomski i energetski održivog, i produktivnog ambijenta.

Akademija radi bez formalnih granica i pripadnosti jednom sistemu, uz promovisanje osnovnih vrednosti kompanije Energy Net: POŠTENjE, SAOSEĆAJNOST, OTVORENOST, POSVEĆENOST i ODGOVORNOST.

Osnovni cilj Akademije predstavlja doprinos razvoju savremenog i kvalitetnog okruženja za život, učenje i rad, po meri čoveka, kroz obezbeđenje i prenos znanja, u području energetike i novih tehnologija u svim sferama čovekovog delovanja.

Znanje nema granice, pa tako ni Akademija nema ograničen prostor delovanja. Gde god postoji znanje, postoji i Akademija, kroz svakog zaposlenog kompanije Energy Net, svakog partnera, klijenta, učenika, studenta, istraživača.

Zahvaljujući aktivnostima u pet edukativnih centara u sklopu Energy Net Akademije, u potrazi za novim znanjem i napretkom, brojni partneri, studenti i zaposleni učestvovali su u preko 2000 prezentacija i obuka održanih kako na Akademiji tako i na posebnim događajima organizovanim na lokalnom nivou. Energy Net Edukativni Centri nalaze se u Beogradu, Kaću, Kraljevu, Jagodini i Zagrebu.

Kontakt:

Mob: 066/281-210

E-mail: academy@energynet.rs

Akademija na društvenim mrežama:

 

Galerija: