08/02/2024

Jubilarne nagrade za 10 i 20 godina rada u našoj kompaniji 

U današnjem poslovnom svetu, gde dinamičnost često diktira tokove, ponosni smo što se lojalnost zaposlenih ističe kao jedna konstanta u našoj kompaniji.

Smatramo da je ključni faktor našeg uspeha angažovanost naših timova profesionalaca koji svojim iskustvom, znanjem i vizionarskim idejama vode ka najboljim rešenjima i opštem napretku. Zato, u svemu što radimo, težimo da dostignemo i negujemo atmosferu međusobnog poštovanja, podrške i razvoja, jer verujemo da je samo zajedničkim napretkom moguće ostvariti izvanredne rezultate.

Nedavno smo imali čast da na godišnjoj proslavi uručimo jubilarne nagrade kolegama koje su posvećenošću obeležile 10 ili 20 godina rada u našoj kompaniji. Upravo ta lojalnost nas inspiriše da se još više trudimo i više pružimo kao poslodavac, da neprekidno unapređujemo uslove rada i stvaramo pozitivno radno okruženje.

Jubilarne nagrade za 20 godina dobilo je četvoro kolega, dok je sedmoro kolega dobilo nagrade za 10 godina rada.

U kontinuitetu širimo krug dobre energije jer nam je bitna dobrobit svakog pojedinca, pouzdano partnerstvo i dugoročna uspešna saradnja.


Povratak na vesti

phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram