10/04/2024

Konferencija ArchyEnergy 2024

Zadovoljstvo nam je što smo na konferenciji posvećenoj zelenoj arhitekturi ArchyEnergy 2024 zajedno sanašim partnerom ‌Rapid Invest bili učesnici panela “INOVACIJE U DIZAJNU POSLOVNIH I STAMBENIH KOMPLEKSA: Korak ka održivim, pametnim zajednicama”, na kojem su naše kolege ‌Jelena Maravić Modrić i ‌Goran Lalić govorile o energetski efikasnim rešenjima i uređenju prostora.

Naše kolege su na panelu predstavile Energy Net energetski efikasna rešenja koja su implementirana u projekat Novella Business & Residence, pre svega solarnih sistema, kao i kolekcije ‌Home Concept Porcelanosa keramike i podova koji krase enterijer i doprinose efikasnosti.

Na ovom panelu smo istražili razvoj stambenih kompleksa prema održivim i pametnim zajednicama, sa fokusom na postizanje energetske efikasnosti, integraciju obnovljivih izvora energije i kreiranje prostora prilagođenih savremenim potrebama.

Zahvaljujemo se svim prisutnima na konferenciji Archy Energy 2024 na inspirativnom dijalogu o budućnosti održivih urbanističkih projekata. Radujemo se daljoj saradnji sa Rapid Invest-om, kako bismo zajedno nastavili promovisati inovativna rešenja za stvaranje održivih, pametnih zajednica.


Povratak na vesti

phone-handsetmap-markercalendar-fullcross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram