Reference

UVEK U KRUGU DOBRE ENERGIJE

Kroz Business Solutions obezbeđujemo efikasna i pouzdana rešenja za različite industrije, koja pored visokokvalitetnih proizvoda odabranih u skladu sa potrebama partnera, obuhvataju i niz usluga kojima je briga o kupcima i korisnicima prostora podignuta na najviši nivo.

Industrijski objekti

Kod industrijskih objekata energetska efikasnost sitema grejanja i klimatizacije je izuzetno bitna, naravno uz brigu o investicionim troškovima. U ovom segmentu našeg poslovanja ostvarili smo zavidne rezultate. Lista regerentnih objekata je zaista veoma dugačka, pa smo izdvojili samo neke novije reference, kao što su Swarowski Subotica, Michelin Pirot, Mars Beočin, M;tel Banja Luka, Nelly Loznica, Neoplanta i Pin Computers Novi Sad.

Swarovski, Subotica
Pin Computers, Novi Sad
Fresenius, Vršac

HoReCa

Izlišno je pričati o tome koliko je bitno ispuniti zahteve vezane za komfor grejanja i hlađenja kod gostiju u hotelima, motelima, restoranima. I ovde imamo spremna rešenja u šta su se uverili naši cenjeni korisnici, kao što su Etno selo Stanišić iz Bijeljine, hoteli Premier Aqua Vrdnik, Royal Spa Banja Koviljača, Argo Beograd, Park Novi Sad i mnogi drugi

Etno Selo Stanišić, Bijeljina
Hotel Premier Aqua, Vrdnik
Hotel Royal Spa, Banja Koviljača

Zdravstvene ustanove

Kod zdravstvenih ustanova nužno je zadovoljiti najstrožije zahteve koji se predstavljaju sa stanovišta optimalne temperature, ali i optimalnog kvaliteta vazduha u objektu, pa smo na ovakve projekte specijalno ponosni. Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, Vojnomedicinska Akademija i Opšta bolnica na Banjici u Beogradu, Zdravstveni centar u Valjevu, Specijalizovana bolnica u Slankamenu samo su neke od zdravstvenih ustanova koje su svoje poverenje poklonili nama.

Klinički Centar Vojvodine, Novi Sad
VMA, Beograd
Zdravstveni Centar, Valjevo

Obrazovne ustanove

Veliki potencijal za uštedu se nalazi upravo u restauraciji grejnih sistema za veliki broj vrtića, škola, fakulteta, studentskih domova. Korisnici naših usluga su predškolske ustanove u Loznici, Užicu i u Mirijevu, škole u Užicu i Zrenjaninu, Studentski dom i Edukativni centar u Novom Sadu, kao i Educons univerzitet u Sremskoj Kamenici.

Educons Univerzitet, Sremska Kamenica
Edukativni centar, Novi Sad
Predškolska Mirjevo, Belgrade

Sportski objekti

Objekti za sport i rekreaciju su veliki potrošači energije i stoga je svako energetski efikasno rešenje uvek izuzetno bitno. Tu nastupamo mi pa je tako naša oprema zastupljena u sportskoj hali u Zrenjaninu, na bazenima u Kragujevcu, Rumi i Šapcu, kao i na objektu Sport trim na Zlatiboru.

Bazeni Ruma
Bazeni Šabac
Sportska Hala Zrenjanin