Reference

NAŠI KLIJENTI

Energy Net dobro poznaje potrebe svojih klijenata i stvara energetski efikasna i tehnički prilagodljiva rešenja iz oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, instalacione i sanitarne opreme kako za pojedinačne porodične kuće tako i za objekte sledećih namena:
• Stambeni objekti
• Šoping centri
• Saloni automobili
• Industrijski objekti
• HoReCa
• Toplane

Stambeni objekti

Stanogradnja je bitna oblast našeg delovanja, budući da je pojavom energetskih pasoša i ovde sve više u upotrebi oprema visoke efikasnosti i evropskih standarda što je samim tim posao za našu firmu. Bilo da je reč o visoko efikasnim gasnim aparatima na objektima West 65, Golf 8 ili Savada u Beogradu, ili o toplotnim pumpama vazduh-voda za svaki stan posebno na objektu Buha u Sremskoj Kamenici, investitor sa nama dobija optimalno rešenje za svoj objekat i može sa ponosom da ponudi svoje stanove kupcima.

Park City, Novi Sad
Savada, Beograd
West 65, Beograd

Šoping centri

Šoping centri se veoma često grade u poslednjm godinama u svim većim gradovima, a mi smo našom opremom opremili Fashion Park Outlet i TQ centar u Inđiji, Roda Centre i Megamarkete u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici i Šapcu, Zemun Park u Zemunu, Fructa Trade Megamarket u Derventi i sl.

Fashion Park Outlet, Inđija
Megamarket Fructa Trade, Derventa
Roda Megamarket, Novi Sad

Saloni automobila

Što se prodajnih salona za automobile tiče. Ovde se uvek traži vrhunski efikasno i moderno rešenje iz naše branše. Naši zadovoljni korisnici su Porsche Beograd i Novi Sad, Renault Kragujevac i Šabac, kao i Dacia Novi Sad

Porsche centar, Novi Sad
Porsche centar, Beograd
Renault, Šabac

Industrijski objekti

Kod industrijskih objekata energetska efikasnost sitema grejanja i klimatizacije je izuzetno bitna, naravno uz brigu o investicionim troškovima. U ovom segmentu našeg poslovanja ostvarili smo zavidne rezultate. Lista regerentnih objekata je zaista veoma dugačka, pa smo izdvojili samo neke novije reference, kao što su Swarowski Subotica, Michelin Pirot, Mars Beočin, M;tel Banja Luka, Nelly Loznica, Neoplanta i Pin Computers Novi Sad.

Swarovski, Subotica
Pin Computers, Novi Sad
Fresenius, Vršac

HoReCa

Izlišno je pričati o tome koliko je bitno ispuniti zahteve vezane za komfor grejanja i hlađenja kod gostiju u hotelima, motelima, restoranima. I ovde imamo spremna rešenja u šta su se uverili naši cenjeni korisnici, kao što su Etno selo Stanišić iz Bijeljine, hoteli Premier Aqua Vrdnik, Royal Spa Banja Koviljača, Argo Beograd, Park Novi Sad i mnogi drugi

Etno Selo Stanišić, Bijeljina
Hotel Premier Aqua, Vrdnik
Hotel Royal Spa, Banja Koviljača

Toplane

Kao pridruženom članu Udruženja Toplana Srbije, razne toplane i energane su se takođe obratile našoj firmi za rešenje iz struke, koje je kasnije i primenjeno u Gradskim toplanama Niš, Vršac, Novi Sad Zapad, Sremska Kamenica. Aktivni smo bili i na glavnim regulacionim stanicama za gas kod mnogih distributera gasa, najviše naravno u saradnji sa DP Novi Sad Gas.

Gradska Toplana, Niš
Gradska Toplana, Novi Sad
Gradska Toplana, Vršac

Zdravstvene ustanove

Kod zdravstvenih ustanova nužno je zadovoljiti najstrožije zahteve koji se predstavljaju sa stanovišta optimalne temperature, ali i optimalnog kvaliteta vazduha u objektu, pa smo na ovakve projekte specijalno ponosni. Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu, Vojnomedicinska Akademija i Opšta bolnica na Banjici u Beogradu, Zdravstveni centar u Valjevu, Specijalizovana bolnica u Slankamenu samo su neke od zdravstvenih ustanova koje su svoje poverenje poklonili nama.

Klinički Centar Vojvodine, Novi Sad
VMA, Beograd
Zdravstveni Centar, Valjevo

Obrazovne ustanove

Veliki potencijal za uštedu se nalazi upravo u restauraciji grejnih sistema za veliki broj vrtića, škola, fakulteta, studentskih domova. Korisnici naših usluga su predškolske ustanove u Loznici, Užicu i u Mirijevu, škole u Užicu i Zrenjaninu, Studentski dom i Edukativni centar u Novom Sadu, kao i Educons univerzitet u Sremskoj Kamenici.

Educons Univerzitet, Sremska Kamenica
Edukativni centar, Novi Sad
Predškolska Mirjevo, Belgrade

Sportski objekti

Objekti za sport i rekreaciju su veliki potrošači energije i stoga je svako energetski efikasno rešenje uvek izuzetno bitno. Tu nastupamo mi pa je tako naša oprema zastupljena u sportskoj hali u Zrenjaninu, na bazenima u Kragujevcu, Rumi i Šapcu, kao i na objektu Sport trim na Zlatiboru.

Bazeni Ruma
Bazeni Šabac
Sportska Hala Zrenjanin