Svrha, vizija i vrednosti

Svrha našeg postojanja

Kroz kontinuirani razvoj i stvaranje strateških partnerstava kreiramo i širimo krug dobre energije u kojem brinemo o dobrobiti pojedinca i društva.


Naša vizija

Zajedno stvaramo atmosferu životnog prostora koja je dostojna svakog čoveka. Atmosferu utemeljenu na saosećajnosti, poverenju i prijateljstvu.


Naše vrednosti kao temelj organizacionog ponašanja
Koje su to vrednosti na kojima se temelji naš svakodnevni rad? To su one vrednosti na kojima bi trebalo da se temelji i naš svakodnevni život, naši odnosi sa porodicom, prijateljima, kolegama i poznanicima. Njima nas uče dok smo još deca, a usvajamo ih dalje kroz odrastanje, kroz rad i greške. Biti – pošten, saosećajan, otvoren, posvećen i odgovoran – čini nas dobrim za sve koji su u našem posrednom i neposrednom okruženju. To utiče na dobar i ugodan život kako ljudi koje poznajemo, tako i onih koji su korisnici naših proizvoda, usluga i rešenja.


Poštenje
Postupamo pravedno i čestito_
Biti pošten znači ceniti pravdu čak i kada rešenje problema ne ide nama u korist. Znači imati utemeljen stav o tome šta predstavlja dobro. Svaki naš ispravan postupak počiva na osnovama onoga što smatramo da je pravedno i pošteno.

Saosećajnost
Razumemo potrebe sagovornika i istinski brinemo o njima_
Biti saosećajan znači dobro poznavati ljude i gledati na svet njihovim očima. Iz saosećajnosti nastaje razumevanje koje je ključno za stvaranje poverenja i neraskidivih veza. Saosećajan čovek je empata koji ne donosi sud o nečijim postupcima samo na osnovu svog sistema vrednosti već se trudi da razume i tuđi.

Otvorenost
Komuniciramo iskreno i prihvatamo nove ideje i izazove_
Biti otvoren znači biti spreman za konstantno prelaženje praga zone komfora kako bi se ostvarile nove spoznaje i pogledi na svet. Kao rezultat dobijamo neprocenjivo iskustvo i ostvarujemo napredak kao pojedinci, ali i kao kompanija. Biti otvoren za okruženje znači učiti iz onoga što nam saopštava, vrednovati svaki znak pokraj puta, a potom ono što smo saznali pretvarati u zaključke koji nas oplemenjuju i čine boljim.

Posvećenost
Radimo strastveno, odlučno i hrabro_
Biti posvećen znači verovati da je ideja koju sledimo dobra. Posvećenost je način na koji pristupamo svakom novom danu, zadržavajući vedrinu i optimizam koje nesebično delimo sa svima sa kojima smo u kontaktu. Stoga naš posao ne merimo radnim vremenom, već boljom atmosferom koja ostaje u svakom prostoru sa kojim dođemo u dodir.

Odgovornost
Držimo datu reč i stojimo iza svojih postupaka_
Biti odgovoran znači postupati onako kako mislimo da je najbolje za nas, našu okolinu i društvo. Vodeći se ispravnim i utemeljenim moralnim načelima, činimo sve da ispoštujemo datu reč i uvidimo njenu težinu. Odgovornost nije samo izvršavanje poverenih zadataka. Ona je inicijativa i želja za promenom na bolje.