Uslovi i pravila kupovine

Za sve porudžbine primljene do 13  časova radnog dana rok isporuke je 2 do 4 radna dana (osim ako tražene artikle nemamo na lageru). Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. Pojedine artikle nabavljamo po porudžbini pa ukoliko ih trenutno nema na stanju kontaktirajte naš korisnički centar na 011/6-555-200 za detalje o vremenu dostupnosti proizvoda. U slučaju da je za određene artikle potrebno da čekate duže od navedenog roka, obavestićemo Vas putem mejla ili na telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

AKCIJSKE CENE

Akcijske cene važe samo za gotovinska plaćanja. U specifičnim situacijama, kada cene važe i za odložena, biće istaknuto i navedeno. 

CENE PROIZVODA NA SAJTU

Sve cene proizvoda se odnose na gotovinsko plaćanje.

EVENTUALNA OŠTEĆENJA PAKETA

Zbog politike kurirske službe, paket nije moguće pregledati - otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Dakle možete zamoliti kurira da sačeka da otvorite paket, ali pre toga ga morate preuzeti i platiti.
Ako ste kojim slučajem utvrdili da je prilikom transporta došlo do oštećenja, odmah na licu mesta recite kuriru da napravi zapisnik koji pruža osnov za zahtevanje naknade za eventulanu učinjenu štetu.

Ukoliko je sa paketom sve u redu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na 011/6-555-200 ili nam pišite na info@energynet.rs

Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja paketa!

Naša prodavnica zadržava pravo promene cena bez prethodne najave. Fotografije su simbolične, ne odgovaramo za moguće greške.