REGISTRACIJA

Kupovina bez registracije:
Za kupovinu na Energy Net webshop-u nije obavezno da se prvo registrujete. Dovoljno je da odaberete željene proizvode i da ih sve dodate u korpu, a kako vas sajt dalje vodi u 4. koraka popunjavajte vaše podatke za isporuku.
Sistem će u tom procesu za vas izvršiti registraciju po email adresi. A kada se ponovo odlučite za kupovinu, bitno je da koristite isti email kao prvu put.

Registracija:
Da biste se registrovali potrebno je kliknuti na link "Prijava"

Zatim je potrebno ispuniti formu, koja sadrži polja "Korisničko ime", "E-mail", "Lozinka" i "Potvrdite lozinku". U polje "Korisničko ime" upišite, Vaše željeno korisničko ime koje ćete kasnije koristiti pri prijavi i kupovini na sajtu. U polje "E-mail" upisujete Vašu postojeću e-mail adresu. U polje  "Lozinka"  upisujete lozinku koja će Vam služiti za pristup sajtu. U polje "Potvrdite lozinku" trebate upisati identičnu lozinku kao u prethodnom polju jer u suprotnom postupak registracije neće biti uspešan.

Kada ste popunili formu pritisnite  "Napravi novi nalog", klikom na dugme ćete poslati lozinku za prijavu na Energy Net e-mail adresu. Ovu lozinku ćete moći promeniti prijavom na sajt. Dalja uputstva su Vam naznačena u mail-u koji ste dobili prilikom registracije.

Ukoliko imate bilo kakvih problema ili nejasnoća slobodno nam pišite koristeći kontakt formu na stranici "Kontakt".