O nama

Energy Net

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET edukuje, obezbeđuje i sprovodi sveobuhvatna rešenja za efikasno korišćenje energije i uređenje prostora koji je najvažniji za pojedinca – dom, posao i zajednicu.

Osnovana kao porodična kompanija, ENERGY NET preko 30 godina obezbeđuje i sprovodi rešenja za grejanje, hlađenje i ventilaciju, kao i za uređenje prostora.

ENERGY NET beleži stalan rast prevashodno zahvaljujući neprestanoj brizi o korisničkom iskustvu i operativnoj izvrsnosti u B2C i B2B segmentima, ekspertizi svojih zaposlenih i stalnom ulaganju u unapređivanje rešenja za stambene i poslovne prostore u skladu sa načelima energetske održivosti i najvišim standardima za uređenje prostora.  

ENERGY NET je zastupnik za brojne svetske robne marke među kojima su vodeći proizvođači HVAC opreme poput globalnog brenda Gree, holandske Remehe, švedskog Swegona, italijanskog Ivara i drugih, a ekskluzivan je zastupnik i španskog brenda vrhunske keramike, sanitarija i visokotehnoloških rešenja za građevinarstvo Porcelanosa.

Kompanija je razvila brend BERGEN, koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koje odlikuje najbolji odnos kvaliteta, cene i inovacije.  Brend BERGEN kontinuirano uvećava svoje učešće na domaćem i međunarodnom tržištu. U budućnosti brend BERGEN nastaviće sa ulaganjem u razvoj proizvoda i uvođenje tehnoloških inovacija rukovodeći se načelima energetske efikasnosti i zaštite životne sredine.

Prodajnu mrežu kompanije ENERGY NET čine 42 maloprodajna mesta širom Srbije, a pored domaćeg tržišta kompanija posluje i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Severne Makedonije, kao i Švajcarske.

ENERGY NET grupa broji više entiteta među kojima su:  ENERGY NET koja se bavi proizvodima, uslugama i rešenjima, AIR SOLUTION koji proizvodi sisteme za ventilaciju, GREEN CONSTRUCTION koji se bavi poslovima izgradnje, B&S IMMOBILIEN koji pruža usluge upravljanja nekretninama, ENERGY NET AKADEMIJA koja sprovodi programe edukacija i obuka, ADVISE INSTITUTE koji pruža savetodavne usluge iz oblasti poslovanja, ENERGY NET FONDACIJA koja svojim aktivnostima donacija i podrške pomaže razvoj zajednice i drugi.

Upravna zgrada kompanije ENERGY NET u Novom Sadu jedinstven je primer energetski efikasnog poslovnog objekta opremljenog po LEED i WELL sertifikatima, kao i SMART rešenjima obezbeđujući komfor i funkcionalnost u skladu sa potrebama korisnika.