O nama

Kompanija Energy Net osnovana je 1991. godine. Danas, 30 godina kasnije, Energy Net zapošljava više od 200 zaposlenih i regionalni je lider u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije i uređenja prostora sa preko deset miliona kvadratnih metara opremljenog prostora i preko jednog miliona zadovoljnih korisnika koji svedoče o kvalitetu našeg poslovanja i usluga.

Svojim dugogodišnjim iskustvom stvaramo energetski efikasna i tehnički prilagodljiva rešenja i pružamo odgovor na sve potrebe koje pred nas postavljaju naši klijenti.

Sarađujemo sa više od 100 vodećih firmi iz branše poznatih po kvalitetu svojih proizvoda. Kombinujemo taj kvalitet i naše znanje za potrebe naših klijenata.

Uspešno i dugoročno sarađujemo sa više od 1000 partnera, od serviserskih i instalaterskih firmi, preko projektantskih biroa, energetskih menadžera, do stručnjaka sa fakulteta, iz raznih udruženja i komora. Posebno smo ponosni na našu odličnu saradnju sa projektantskim kućama, gde ostvarujemo saradnju u domenu novih tehnologija i sistemskih rešenja iz domena obnovljivih izvora energije.

Među brojnim brendovima, kompanija Energy Net je ekskluzivni zastupnik kompanije Remeha - najpoznatijeg holandskog proizvođača kondenzacionih gasnih kotlova, kao i kompanije Gree - globalnog lidera u proizvodnji klimatizacione opreme. Uz njih se posebno izdvaja brend Bergen koji obuhvata široku paletu proizvoda iz oblasti grejanja i klimatizacije koji je rezultat saradnje Energy Net-a sa svojim dugoročnim i pouzdanim partnerima.

U svom posebnom segmentu poslovanja, Energy Net je u oblasti građevinarstva, zastupnik širokog spektra proizvoda brenda Porcelanosa - od keramičkih pločica i sanitarija do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo.

Untitled-3

Uvek težimo da poboljšamo svoje radne procese u cilju što boljeg i kvalitetnijeg zadovoljenja potreba naših klijenata uz brigu o životnoj sredini, energetskoj efikasnosti i bezbednosti i zdravlju na radu, pa su stoga u kompaniji implementirani međunarodni standardi ISO 9001:2015; ISO 14001:2015; ISO 50001:2011; ISO 45001:2018.