ZAGREVANJE ZA ZIMSKU SEZONU POČELO JE

Novost
Akcije

ŠOK CENE! Neponovljiva ponuda u Energy Netu samo tokom oktobra. Obezbedi se za sva četiri godišnja doba po najpovoljnijoj ceni na tržištu...

zagrevanje-za-zimsku-sezonu-pocelo-je-feature-05

ŠTA AKCIJA PODRAZUMEVA?

Pakete sa gasnim kotlovima koji mogu biti tvoji za 79.993 RSD (umesto 91.565 RSD), kao i za 149.494 RSD (umesto 182.603 RSD). 

U prvom paketu podrazumeva se Bergen Sirius gasni kotao i Bergen Tilia Premium 12K klima uređaj sa kojima ćeš ostvariti uštedu u potrošnji gasa, ali i električne energije, jer zašto bi u prelaznim periodima koristili gasni kotao, kada klima može da uradi mnogo više za manje para?

Paket-1

Drugi paket podrazumeva Remeha Tzerra Ace 24 kondenzacioni gasni kotaoBergen Tilia Premium 12k klima uređaj i iSense termostat. Ovaj paket pravi je izbor za sve koji žele da daju još manje novca na račune za gas, jer, pored uštede uz klima uređaj i kondenzacionog "štedljivog" gasnog kotla, dobijaju i iSense termostat sa kojim mogu jednostavno da podese dnevnu i noćnu temperature za svih sedam dana u nedelji.

Paket-2

ŠTA DOBIJAM KUPOVINOM OVIH UREĐAJA?

Kao što smo i naveli, dobijaš sigurnost koju sa starim gasnim kotlovima baš i nemaš i odličnu kontrolu troškova tokom cele godine, ne samo tokom zimske sezone.

DO KADA AKCIJA TRAJE?

Nije kratka, ali nemoj da se opustiš, jer akcija traje u periodu od 1.10. do 31.10. - Sasvim dovoljno da se pripremiš za sezonu grejnja, zameniš stari gasni kotao novim, boljim i ekonomičnijim i obezbediš sebi klimu koja će ti pomoći tokom cele godine. A ove ŠOK CENE biće dostupne jedino u oktobru. 

Hajde da zajedno stvorimo bolju atmosferu!