VRHUNSKA KLIMA DOSTUPNA SVIMA

Novost
Promocije

Leto je stiglo. Sigurno ga osećaš u vazduhu, ali i na svojoj koži. Pokušavaš na razne načine da se ohladiš, ali gotovo da je bezuspešno.

Razmišljaš i kako bi ti jedan klima uređaj dobro došao. Ali, troškovi za ekskurzije, letovanja, upis na fakultet, nova školska godina, partneri, deca... Kako sve to ukombinovati?

Mi ti kažemo, vrlo lako. Jer Vrhunske klima uređaje u Energy Net-u možeš da kupiš i na 84 mesečne rate.

Kako to da uradim?

Poseti bilo koju Energy Net ili Energy Net partner poslovnicu, odaberi uređaj i traži odloženo plaćanje. Kolege iz prodaje će ti dati svu neophodnu dokumentaciju koju ćete zajednički popuniti i oni će je proslediti u banku. Nakon nekoliko dana, dobićeš poziv od strane Halk Banke kako bi i sa njima završio dogovor oko odloženog plaćanja i klima uređaj je tvoj.

Koliku ću kamatu da platim?

Kao kupcu Energy Net-a, obezbeđena ti je nominalna kamatna stopa koja se kreće od 1,5%, u zavisnosti od dužine roka otplate.

Postoje li skriveni troškovi?

Naš odgovor je NE! Ne postoje skriveni troškovi. Tačnu kalkulaciju, sa kamatnom stopom dobićeš od strane naših prodavaca u poslovnici, sve naredne korake i procenu isplativosti. Tvoje je samo da prihvatiš ponudu, ili da je odbiješ.

Da li je ova ponuda vremenski ograničena?

Ne, ova ponuda nije vremenski ograničena. Klima uređaje, kao i sve druge Energy Net proizvode, možeš da kupiš na odloženo plaćanje kada god.

Pogledaj dostupne klima uređaje i stvori bolju atmosferu u svom domu.

Slajder

Za sva dodatna pitanja stojimo ti na raspolaganju.

Piši nam na office@energynet.rs.