#STVARAMOBOLJUATMOSFERU

Novost
Obaveštenja

Dragi korisnici, ali i vi koji to niste,

Pokrećemo kampanju pod nazivom #STVARAMOBOLJUATMOSFERU koja je u skladu sa vizijom Energy Net-a.

Ideja nam je da svakog ponedeljka, u narednom periodu, objavimo zadatak za sve zaposlene, korisnike, ali i one koji to nisu, kako bi kolegama ulepšali nedelju i stvorili, zajedno sa njima, bolju atmosferu.

Šta bolja atmosfera predstavlja nama?

Izvorno predstavlja optimalnu temperaturu u domu, ekološki isplativa rešenja... Ali i zabavu, druženje, uživanje, smeh, pomoć onima kojima je ona najpotrebnija, čistije okruženje, zdraviji vazduh, bolje mesto za život budućim generacijama...

Koja je naša zamisao?

Svakog ponedeljka objavićemo fotografiju sa afirmativnom porukom ili zadatkom na Facebook-u, Instagram-u, LinkedIn-u i Twitter-u. Ti, ako želiš, fotografiši ili snimi kako i na koji način si ispunio zadatak, objavi na svojoj društvenoj mreži i u opisu koristi #stvaramoboljuatmosferu. Ukoliko objaviš na Instagram storiju, pored heštaga, taguj i @energy_net, a mi ćemo tebe i tvoje kolege promovisati na našim društvenim mrežama. Ukoliko, pak, nemaš društvenu mrežu, a ipak želiš da učestvuješ, pošalji nam fotografiju ili video na majstorzare@energynet.rs i podrži sa nama stvaranje bolje atmosfere.

Brzo na naše društvene mreže i vidi koji zadatak je za ovu nedelju.

Očekujemo fotografije i videe tebe i tvojih kolega.

#stvaramoboljuatmosferu