PRODUŽENE BERGEN AKCIJE

Novost
Obaveštenja

Zbog velikog interesovanja i nebrojenih poruka i mejlova koje smo dobili, odlučeno je da se dve Bergen akcije produže još nekoliko dana. Tačnije, BERGEN akcije trajaće do 14. i 30. decembra 2018. godine.

Produžene bergen akcije 01

NEVEROVATNA BERGEN PONUDA

Iako slobodno smemo da kažemo da smo sitnim koracima zakoračili u grejnu sezonu, mnogi još uvek svoje odluke o kupovini novog kotla nisu doneli. Zato su iz Bergen-a odlučili da produže akciju jer još uvek nije kasno da se, ne tako mala, odluka donese i ugradi potpuno novi, visoko efikasni Bergen Triumph kotao na pelet, a kao deo ponude, Bergen Tillia Premium klimu dobijaš za svega 5.000 RSD. Zato ne čekaj dugo, akcija je produžena do 14. decembra.

Bergen neverovatna ponuda v01

Pročitaj više o ovoj ponudi klikom na LINK.

BERGEN JESENJA PONUDA

A kako je trend zagrevanja prostorija uz pomoć inverter klima uređaja sve veći, jer je isplativo rešenje i jednom investicijom se rešavaju dva problema, menadžment Bergen-a nam je potvrdio da će BERGEN PINE BEST BUY INVERTER 9K i BERGEN PINE BEST BUY INVERTER 12K ostati snižene za 6.000 RSD do kraja decembra. Zato, ukoliko još uvek nemaš inverter klimu u svom domaćinstvu, iskoristi popust i obezbedi se i za sezonu grejanja i za sezonu hlađenja.

Bergen jesenja akcijska cena 01

Više o ovoj ponudi pročitaćeš klikom na LINK.

ISKORISTI PONUDE
>>> POZOVI 011/65-55-200 <<<
>>> POSETI NAJBLIŽU POSLOVNICU <<<