OTVOREN NOVI PORCELANOSA SALON U BEOGRADU

Novost

Kao ekskluzivni zastupnici brenda Porcelanosa, od keramičkih pločica i sanitarija do viskotehnoloških rešenja za građevinarstvo, čast nam je da vam predstavimo novootvoreni izložbeni salon Home Concept Porcelanosa u ulici Cara Nikolaja II 75 u Beogradu.

Ovaj salon poseban je iz razloga što je drugačiji od svih dosadašnjih salona na koje ste navikli. Jer se u njemu nude kompletna rešenja za uređenje prostora, bilo da je on poslovni ili stambeni.

Poznavaoci španske Porcelanose znaju da, pored kvaliteta, vrhunske izrade i garancije, Porcelanosa proizvodi pružaju način života iz jednog drugačijeg, estetskog ugla. Od kombinacije boja, drskih i odsečnih linija, preko pravog duha Španskih i Italijanskih pločica, jedinstvenih šara i kompletnih rešenja, svaki prostor koji se uređuje postaje unikatan, što dovodi do osećaja zadovoljstva i uživanja na nivou svih čula, pogotovo vizuelnih i osetnih/taktilnih.

Ako Vam je potrebno renoviranje poslovnih ili stambenih prostorija, javite nam se, naše arhitekte će dati sve od sebe da urede prostor i iz njega izvuku ono najbolje. A ako vam je potrebno da se sklonite od gradske buke, da uživate u lepim rešenjima, slobodno svratite u salone Home Concept Porcelanosa radnim danima od 10 do 20 časova i subotom od 9 do 16 časova i uverite se zašto je Porcelanosa najbolji izbor.

Za više informacija pišite na office@homeconcept.rs ili pozovite +381 (0)11 65 58 960.

Vidimo se.

Pratite novosti Home Concept Porcelanose na LinkedIn-u i Facebook-u.

A kako novi salon izgleda i kako nam je bilo na otvaranju, pogledajte na fotografijama u nastavku.