IMENA DOBITNIKA KONKURSA BOLJU ATMOSFERU STVORI KLIMU OSVOJI

Novost

Na konkursku koji smo organizovali u periodu od 23.8. do 8.9.2019. godine, učestvovalo je 56 osoba.

Od toga smo odlučili da nagradimo nekoliko osoba koje su svojim primerom pokazali da Bolja atmosfera može da promeni način na koji ćemo da vaspitamo decu, da brinemo o okruženju, kao i da brinemo o onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Iako je treće mesto rezervisano samo za jednu osobu, ipak smo odlučili da dvojicu učesnika nagradimo trećim mestom. Obojica su Stvorili bolju atmosferu na instagramu i pokazali kako se na jednostavan način može uticati i promeniti okruženje. jovan.433 i neven_jovanovic2712 dobitnici su treće nagrade, odnosno Energy Net marketing paketa.

Drugo mesto, odnosno odvlaživač vazduha, osvojila je Majka četvoro dece (mother.of.four.kids), koja je takođe na instagramu postavila fotografiju u kojoj sa decom sadi cveće u školskom dvorištu i time, svi zajedno, doprinose Boljoj atmosferi.

I prvo mesto, odnosno Bergen Tilia premium klimu, osvojila Biljana Maksimović, koja je pokazala da radne akcije i dobri ljudi još uvek postoje. Da postoje osobe koje Stvaraju bolju atmosferu iako nemaju nikakvih dodatnih koristi i koji su se potrudili da deci sa smetnjama u razvoju dvorište učine lepšim.

 

Hvala svima koji su učestvovali, zaista izbor nije bio ni malo lak.

Zamolićemo dobitnike da nam u inboks na Facebook-u, ili u direktnoj poruci na Instagram-u, dostave puno ime i prezime, adresu stanovanja i kontakt telefon kako bismo mogli da im isporučimo nagrade.

Nastavljamo da Stvaramo bolju atmosferu zajedno.