Idealno je vreme za kupovinu klima uređaja

Blog

Kako su ovog proleća Uskršnji praznici iza nas a tokom prvomajskih nećemo biti u mogućnosti  da putujemo i proslavljamo ih na tradicionalne načine, pravo je vreme da planiranje novčanih sredstava usmerimo na dugoročniju stvar koja će nam obezbediti maksimalan komfor i udobnost u našem domu – kupovinu novog klima uređaja.

Zašto je maj idealan mesec za kupovinu?

Budući da se klima uređaji najviše koriste tokom letnjih meseci, prirodno je da je i potražnja za njima tada najveća. Kupovinom pre udarne sezone obezbedićete sebi najbolju uslugu zbog toga što će majstori i serviseri biti u mogućnosti da vam isporuče i montiraju uređaj u najkraćem mogućem roku – brzo i efikasno. Takođe, sama ugradnja klime je u ovom periodu povoljnija nego u sezoni.

U maju mesecu se najčešće predstavljaju novi modeli unapređenih i energetski efikasnijih klima uređaja što, kada dodamo i prošlogodišnje modele, čini period sa najraznovrsnijom ponudom gde svako može pronaći uređaj koji najbolje odgovara potrebama njegovog doma ili poslovnog prostora. Veći izbor znači veću mogućnost da ćemo pronaći baš ono što nam je potrebno.

Za razliku od kupovine klima uređaja u jeku potražnje, većina maloprodavaca će vam sada možda ponuditi mogućnost kupovine na rate ili određeni popust za kupovinu van sezone, što svakako mnogo znači s obzirom na situaciju u kojoj se svi nalazimo i koja u većoj ili manjoj meri ima uticaj i na kućni budžet.

Mi smo vam uvek na raspolaganju!

Ako se odlučimo za kupovinu klime u pravom trenutku obezbedićemo sebi i svojim ukućanima da dočekamo prve tople dane u prijatnoj atmosferi svog doma, bez bespotrebnih glavobolja oko toga da li ćemo pronaći željeni model klime ili da li će majstor biti u mogućnosti da nam ugradi klimu onda kada želimo.

Ako imate nedoumice oko toga koji je klima uređaj pravi izbor za vaš dom ili poslovni prostor, slobodo nas pozovite na 011/6555-200 ili nam pišite na info@energynet.rs – mi smo vam uvek na raspolaganju da zajedno pronađemo najefikasnije rešenje i zadovoljimo sva vaša očekivanja.

Za još korisnih i zanimljivih informacija, prati nas na Facebook-u, Instagram-u, Twitter-u, LinkedIn-u i YouTube-u. Ukoliko imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, piši Majstor Žaretu na majstorzare@energynet.rs.