ENERGY NET ODRŽAO PREZENTACIJE U BEOGRADU

Novost

Treću godinu za redom, Energy Net svoje partnere i instalatere upoznaje sa novim proizvodima u svom portfoliu i sa novim načinima poslovanja. Na prezentacijama koje su održane 18. i 23. aprila prisustvovalo je 180 partnera i instalatera koji su upoznati sa novim Energy Net proizvodima i novim načinom rada.

Prvog dana (18. aprila), prezentacija je organizovana za partnere i instalatere koji su opredeljeni prema radu sa split uređajima. Nakon, održana im je obuka o servisiranju uređaja i prijavama reklamacija, kao i o uslovima produžene garancije.

Drugog dana (23. aprila), prezentaciji su prisustvovali partneri i instalateri koji rade, ali i oni koji su želeli da svoje znanje prošire i da se upoznaju sa uređajem i načinima rada U-Match sistema. Ovom prilikom, prezentovan je i novi U-Match 5 split sistem uređaj, koji predstavlja pouzdano rešenje za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju. U-Match 5 karakteriše mala potrošnja električne ernergije, širok opseg rada (greje na -20°C, hladi do +48°C), nizak nivo buke, ekološki freon R32 i mogućnost kombinovanja spoljašnje jedinice sa zidnom, kasetnom, kanalskom i parapetnom unutrašnjom jedinicom. Nakon ove prezentacije, kao i prvog dana, svi prisutni upoznati su sa prijavljivanjem i servisiranjem Energy Net uređaja.

Nakon prezentacija, organizovano je druženje i nekoliko aktivnosti u kojima su najbolji dobili vredne nagradne, kao što su Gree Amber klima uređaj (I mesto), Gree odvlaživač (II mesto) i debager (III mesto). Pa su tako ove nagrade prvog dana pripale Nikoli Jakšiću (I mesto), Ivanu Brankoviću (II mesto) i Branku Plavšiću (III mesto). Dok su drugog dana nagrade osvojili Radoje Ćurčić (I mesto), Zdravko Vukobrad (II mesto) i Veljko Vlajović (III mesto).

Ovom prilikom, želeli bismo i da se zahvalimo Uniji servisera koji su odlučili da zajedno sa nama stvore bolju atmosferu i koji su rado pozvali svoje kolege da dođu i prisustvuju prezentacijama.

Prezentacije će nastaviti da se održavaju i u drugim gradovima širom Republike Srbije, ali i regiona. Prva sledeća zakazana je 8. i 9. maja u Novom Sadu. Za više informacija ili prijave pišite nam na office@energynet.rs.

Delić atmosfere sa prezentacija, možete da vidite na fotografijama u nastavku.