ENERGY NET NAJBOLJI JE ZBOG TEBE

Novost

Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija dodelili su priznanja najuspešnijim domaćim robnim i korporativnim brendovima. Pod sloganom „Kako se na našem kaže BRAVO“, priznanje je uručeno u 24 kategorije, među kojima je u kategoriji Mala i srednja uslužna preduzeća nagrađen Energy Net.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež izjavio je da je akcija "Najbolje iz Srbije" njihov način da kažu bravo – da nagrade, podrže i promovišu najuspešnije brendove  i podstaknu manje dobre da budu još bolji.

"Za naše kompanije to je put do veće vidljivosti i bolje tržišne pozicije, što potvrđuju iskustva dosadašnjih dobitnika. Ova nagrada otvara vrata novih potrošača i partnera, baš zato što se ne kupuje i ne dobija - već zaslužuje", izjavio je Marko Čadez.

Povodom ovoga, izvršni direktor Energy Net-a Goran Jevtić rekao je da ova nagrada nije samo priznanje Energy Net-u, već i svima bez kojih ova kompanija ne bi bila to što jeste danas.

"Energy Net trudi se da svojim angažovanjem pomeri granice kada je usluga u pitanju. Da, trudimo se i da budemo društveno odgovorni, da brinemo o onima kojima je pomoć najpotrebnija, da podignemo ekološku svest, pružimo najisplativije rešenje... Ali, priznanje Najbolje iz Srbije 2017 nismo dobili zbog svega prethodno navedenog. Dobili smo ga zbog partnera koji su nam pružili poverenje, zbog saradnika čije angažovanje zaslužuje jednako priznanje, zbog zaposlenih koji bez obzira na uspone i padove daju sve od sebe da politiku Energy Net-a sprovedu na najbolji mogući način i, naravno, zbog korisnika koji su odlučili da odaberu Energy Net kao rešenje", rekao je Jevtić.

Izvršni direktor zahvalio se svima koji su svojim glasom doprineli dobijanje ovog priznanja i istakao da je ovo samo priznanje za dosadašnji trud i zalaganje, kao i da Energy Net neće prestati sa poboljšanjima i težnjom da bude još bolji.

U akciji "Najbolje iz Srbije", do sada, učestvovalo je više od 1800 brendova.

Prati dešavanja u kompaniji i putem: Facebook-a, Instagram-a, Twitter-a, LinkedIn-a i YouTube-a.