BOLJU ATMOSFERU STVORI - KLIMU OSVOJI

Novost

Već nekoliko nedelja za redom postavljamo zadatke kako bismo zajedno sa tobom i našim kolegama stvorili bolju atmosferu. Ovonedeljni zadatak jeste da nagradiš kolege bez ikakvog razloga. Ali, mi smo odlučili da napravimo razlog i da nagradimo tebe zato što STVARAŠ BOLJU ATMOSFERU.

Da li pevaš, kuvaš, crtaš, družiš se... Ili jednostavno samo usrećuješ ljude? Kako širiš pozitivnu energiju, optimizam, ljubav, druženje, radost? Kako spasavaš životinje sa ulice, brineš o ekologiji grada, doprinosiš razvoju pojedinaca... U prevodu, kako stvaraš bolju atmosferu?

Fotografiju, video, crtež, infografik... Šta god ti padne na pamet, objavi na svom Facebook ili Instagram profilu i taguj Energy Net. U opisu objave detaljnije opiši o čemu je reč i koristi oznaku #stvaramoboljuatmosferu.

Marketing tim kompanije Energy Net odabraće tri najkreativnije ili najinspirativnije objave i nagraditi ih I, II i III mestom.

Nagrada za osvojeno I mesto: Bergen Tilia premium klima;

Nagrada za osvojeno II mesto: Odvlaživač vazduha;

Nagrada za osvojeno III mesto: Promo paket Energy Net-a.

Konkurs traje od 23.8.2019. godine i završava se 8.9.2019. godine u 23:59h što znači da u tom periodu možeš da postavljaš koliko god postova želiš.

Dobitnike ćemo proglasiti 22.9.2019.

Hajde da zajedno stvorimo bolju atmosferu.

BOLJU-ATMOSFERU-STVORI-slajder

Učestvovanjem na ovom nagradnom konkursu potvrđuješ da si saglasan/na sa uslovima navedenim na LINK-u.