Fleksibilni sifon Texo 1/1 L (za lavabo)

Šifra:
15702
MP cena:183,60RSD
Proizvod je neocenjen

Opis proizvoda

Služi za ugradnju u sve vrste jednodelnih umivaonika. Klasičan dizajn i jednostavnost pružaju lakoću prilikom korišćenja. Dugovečnost mrežaste rešetke i vijka garantovana je izradom od kvalitetnih materijala tj. inoxa.

Tehničke karakteristike

Slični proizvodi

Fleksibilni sifon Texo 6/4"

Fleksibilni sifon Texo 6/4"

Služi za ugradnju u sve vrste jednodelnih sudopera i lavaboa na kojima već postoji ulivno grlo sa rešetkom i priključkom 6/4“.

182,40RSD
Fleksibilni sifon Texo (za kadu)

Fleksibilni sifon Texo (za kadu)

Fleksibilni sifon kade služi za ugradnju u sve tipove ležećih kada. Klasičan dizajn i jednostavnost pružaju lakoću prilikom korišćenja. Dugovečnost mrežaste rešetke i vijka garantovana je izradom od kvalitetnih materijala tj. inoxa.

366,00RSD
Fleksibilni sifon sa prelivom Texo 1/1

Fleksibilni sifon sa prelivom Texo 1/1

Služi za ugradnju u jednodelne sudopere koje imaju prelivni odvod ili odvod za oceđivanje posuđa. Klasičan dizajn i jednostavnost pružaju lakoću prilikom korišćenja. Dugovečnost mrežaste rešetke i šrafa je garantovana izradom od kvalitetnih materijala tj. inoxa.

315,60RSD
Fleksibilni sifon Texo 1/1 S (za sudoperu)

Fleksibilni sifon Texo 1/1 S (za sudoperu)

Služi za ugradnju u sve vrste jednodelnih sudopera. Klasičan dizajn i jednostavnost pružaju lakoću prilikom korišćenja. Dugovečnost mrežaste rešetke i vijka garantovana je izradom od kvalitetnih materijala tj. inoxa.

181,20RSD