Odvlaživač vazduha FANCY 12 l, Gree

Šifra:
28877
MP cena:20.990,00RSD
Nema na lageru. Za informaciju o dostupnosti molimo Vas da nas pozovete ili nam pišete.
Prosek: 3.9 (47 glasova)

Opis proizvoda

Fancy odvlaživač vazduha uređaj je koji služi za kontrolu vlažnosti vazduha u zatvorenim prostorijama. Optimalna vlažnost vazduha treba da bude između 40 i 60% (ispod 40% vazduh postaje previše suv, a preko 70% javlja se problem kondezacije i plesni).

Odvlaživač vazduha isušuje i otklanja vlagu u prostorijama čime se izbegavaju vlažni zidovi, neprijatni mirisi, stvaranje plesni i kondenzacija. Radi na principu grejanja i ventilacije, kondenzacije i apsorpcije i izvlačenjem viška vlage iz vazduha sprečava brojna štetna i neželjena dejstva po Vas i prostor u kome boravite.

Fancy odvlaživač vazduha ima ugrađen hidrostat koji omogućava podešavanje željenog nivoa vlažnost vazduha, a zatim se uređaj sam uključuje i isključuje prema potrebi u zavisnosti od sobne temperature. U sklopu uređaja je i posebna posuda za sakupljanje vode koja se automatski isključuje kada se napuni i time omogućava neprekidan rad uređaja. Filter za prečišćavanje vazduha se lako može izvaditi i očistiti pod mlazom vode, a upotrebu odvlaživača dodatno pojednostavljuje alarm koji signalizira zaprljanost filtera.

Tehničke specifikacije

Tehničke karakteristike

ON-OFF/Inverter : 
On/Off
Energetska klasa: 
A/A