OTVOREN NOVI DISTRIBUTIVNI CENTAR U SREMSKOJ MITROVICI

Novost

Nakon mnogo truda i ulaganja, Energy Net ponosan je jer je otvorio novi distributivni centar u Sremskoj Mitrovici.

Povodom otvaranja, organizovano je druženje sa instalaterima, ali i svim posetiocima koji su došli na program otvaranja, kako bi se međusobno družili, upoznali sa Majstor Žaretom i sa glumcem Žarkom Lazićem, domaćinom serijala Kuća od Srca, kao i kako bi uživali u zvucima tamburice. Ceo program otvaranja trajao je 40 minuta.

Čast pozdravnog govora pripala je našem Majstor Žaretu, koji se zahvalio svima koji su došli i svojim prisustvom uveličali ovaj poseban dan:

"Poštovani gosti, drage kolege i dragi prijatelji, dobro došli na svečano otvaranje distributivnog centra u Sremskoj Mitrovici. Na samom početku ovog današnjeg druženja ja bih se kratko osvrnuo na našu uspešnu saradnju sa serijalom Kuća od Srca. Svi znamo koliko su puta Energy Net i ovaj serijal učestvovali u plemenitom poduhvatu izgradnji kuća za najugroženije. Shodno tome, pozvali smo naše prijatelje i mog kolegu Žarka Lazića", te ga je pozvao da izađe na binu i onako tradicionalno, kako to samo njih dvojica znaju, uz pozdravni zagrljaj i reči "Gde si Žare", otvorili su program.

Žarko Lazić zahvalio se Energy Net-u pošto je pozvan da budeo deo ovog, bitnog događaja za kompaniju:

"Na pravom ste mestu. Sarađujete sa pravom firmom u Srbiji. Ovo ne kažem samo zato što Energy Net učestvuje u serijalu Kuća od Srca, ovo zaista mislim. Zahvaljujući njima pomogli smo mnogim porodicama u Srbiji, doneli smo osmehe na lica mnogim porodicama koje su mislile da to nikad neće imati. Ja sam obišao te porodice, te klime i ti sistemi još uvek rade. Ti ljudi sada sede u majicama kratkih rukava zimi i hodaju bosi, jer im je Energy Net obezbedio grejanje", rekao je glumac Žarko Lazić i još jednom istakao da mu je čast što je deo svega ovoga.

Nakon pozdravnog govora, puštena je retrospektiva svih prethodnih pomognutih porodica serijala Kuća od Srca. Odmah nakon retrospektive posetiocima se obratio i izvršni direktor Goran Jevtić, čovek koji je porodičnu firmu podigao na nivo regionalnog lidera iz oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja (KGH-a):

"U ovakvim prilika se obično priča o rezultatima postignutim u prošlosti. S obzirom da se o našim višedecenijskoj tradiciji i postignutim rezultatima već dosta zna, ja ću odmah preći na priču o budućnosti. Energy Net kao regionalni lider u KGH oblasti želi da svoj rast i razvoj nastavi istim tempom. Želimo da budemo još bliži i pristupačniji našim klijentima, da usavršavamo naša rešenja i da još efikasnije i kvalitetnije radimo svoj posao", rekao je izvršni direktor Goran Jevtić i istakao poruku sigurnosti i partnerstva u kojoj garantuje da je Energy Net spreman da svojim rešenjima uđe u svaki dom i da za ta rešenja garantuje snagom, stručnošću i autoritetom kompanije.

Nakon njegovih reči, Majstor Žare, zajedno sa predstavnicima mesne zajednice i opštine Sremske Mitrovice, presekao je vrpcu kojom je zvanično otvoren prodajno logistički centar Energy Net-a.

Samo 28.09. i 29.09.2018., sve posetioce ovog distributivnog centra čekaju ogromni popusti i mnoga druga iznenađenja. Ne propustite jedinstvenu priliku, posetite nas na Bulevaru Konstantina Velikog bb.

Radno vreme ovog prodajno-logističkog centra je radnim danima od 7h do 17h, subotom od 8h do 14h.
Mejl adresa je sremskamitrovica@energynet.rs, a kontakt telefon je 022/621-203.

Prati nas i na Facebook-u, Instagram-u, LinkedIn-u, Twitter-u i YouTube-u.