KUPIŠ BERGEN SIRIUS, DOBIJEŠ...

Novost
Akcije

Iako se sezona grejanja polako završava, sada je pravo vreme da doneseš odluku o kupovini ili o zameni starog gasnog kotla.

Zbog toga, pokrećemo akciju u kojoj kada kupiš gasni kotao Bergen Sirius, dobijaš dimovod za 1 RSD, kao i žični termostat Bergen BT3 za 1 RSD.

Zašto baš Bergen SIRIUS?

Zato što Bergen SIRIUS 26 predstavlja pouzdano i štedljivo rešenje za zagrevanje porodičnih kuća i stabmenih jedinica. Idealan je za novogradnju, ali i za renoviranje objekta. Zahvaljujući kompaktnim merama, na minimalnom prostoru za ugradnju, kotao pruža udobnost centralnog grejanja i tople sanitarne vode. Pogodan je za radijatorsko i podno grejanje, a napredna automatska kontrola obezbeđuje tačnu isporuku snage prema tvojim potrebama.

Modulaciona tehnologija Bergen Sirius gorionika omogućava rad sa smanjenim plamenom i postepenim povećanjem snage prema potrebi, tako da su komfor i upotreba energije uvek u savršenoj ravnoteži.

Zašto baš pokloni za 1 RSD?

Zato što kupovinom gasnog kotla moraš posebno da kupiš i dimovod, a u većini slučajeva korisnici se odluče i za termostat, kako bi lakše mogli da upravljaju kotlom i temperaturom vode u cevima i radijatorima.

Zato ti pružamo mogućnost da, umesto da za dimovod dodatno izdvajaš 3.132 RSD i za termostat 1.899 RSD, za oba ova dodatna proizvoda izdvojiš svega 2 RSD.

Kupis-bergen-sirius-dobijes-Fe

Do kada akcija traje?

Akcija traje od 18.3. do 30.4.2019. Zato, ne treba da brineš, jer imaš sasvim dovoljno vremena da se sa ukućanima dogovoriš i odlučiš za ugradnju ili zamenu kotla.

Akcija važi samo na području Republike Srbije.

Da li akcija važi i ukoliko se opredelim da plaćam na rate?

Razumemo da investiranje u novi gasni kotao nije mala stvar, zato smo odlučili da akcija važi bez obzira da li plaćaš na rate (pružamo mogućnost otplate do 84 meseca), kroz administrativnu zabranu ili u kešu.

>>> NE PROPUSTI PRILIKU, KUPI BERGEN SIRIUS GASNI KOTAO <<<