Misija, vizija i vrednosti

MISIJA
Kreiramo i implementiramo pouzdana rešenja u oblasti grejanja, klimatizacije, ventilacije, instalacija i sanitarne opreme, na osnovu razumevanja potreba, brzo i ekonomično, pružajući najbolju vrednost po fer ceni, odgovorno prema društvu i prirodi.


VIZIJA
Stvaramo bolju atmosferu.


VREDNOSTI
U svakodnevnom poslovanju zaposleni u kompaniji Energy Net se pridržavaju sledećih ključnih vrednosti:

ODGOVORNOST I POŠTENJE: Energy Net je kompanija izraženog integriteta. Poštujemo korisnike naših proizvoda i usluga, partnere, zaposlene, saradnike, društvenu zajednicu, životnu sredinu, državu i njenu regulativu.

POSVEĆENOST: svi zaposleni u Energy Net-u su posvećeni svom poslu i načinima kako da pronađu najbolje rešenje za klijente, na zadovoljstvo svih.

KREATIVNOST: zaposleni imaju slobodu da predlože rešenja koristeći dugogodišnje iskustvo i kreativnost, naročito kod vanstandardnih zahteva i projekata, ne ugrožavajući time funkcionalnost, energetsku efikasnost i isplativost rešenja.

STALNO USAVRŠAVANJE: naši zaposleni i saradnici uče i usavršavaju se, razvijajući i unapređujući na taj način i sebe i druge.

INOVATIVNOST: težimo novim i inovativnim proizvodima i rešenjima, pronalazeći nove načine za njihovu implementaciju.

FLEKSIBILNOST (PRILAGODLJIVOST): svesni smo promena u svim sferama poslovanja i života. Spremni smo da se brzo prilagodimo i na najbolji način odgovorimo na njih. To se odnosi i na prilagodljivost u pogledu zahteva klijenata, ali i svih tržišnih izazova.

AMBICIOZNOST: uvek težimo da budemo bolji i da svakog dana, u svakom pogledu napredujemo, kao pojedinci, tim i organizacija.

TIMSKI DUH: svesni smo neophodnosti timskog rada, negujemo ga, unapređujemo i nagrađujemo.

BRZINA REAGOVANJA: svesni činjenice da je vreme jedan od najznačajnijih resursa, tim pre što je neobnovljiv, trudimo se da brzo reagujemo na zahteve klijenata u svakom pogledu – od odgovora na upite, do implementacije i praćenje funkcionisanja celokupnog rešenja.

KVALITET: težimo da sve što radimo radimo najkvalitetnije, vodeći računa o tome da je krajnje viđenje kvaliteta u očima klijenata, te da samo zadovoljan klijent opravdava taj kvalitet. Pritom se trudimo da pažljivo biramo proizvode u svom asortimanu, zaposlene i saradnike, načine ugradnje i sve ono što utiče na kvalitet krajnjeg rešenja, prilikom implementacije  i u toku eksploatacije.

POVERENJE: mi stojimo iza svega što smo uradili, bilo da su za to odgovorni naši zaposleni, partneri ili saradnici. Imamo poverenje jedni u druge i sigurni smo u svoja rešenja. Za svaki problem koji se eventualno javi, možete se obratiti nama, a mi garantujemo da ćemo učiniti sve da problem u najkraćem vremenu rešimo. Mi smo tu da pronađemo najbolju alternativu za klijenta, instaliramo i pratimo kako sve funkcioniše u garantnom roku i nakon toga.